NAŠA RADIONICA


Prodajni prostor u Bulevaru kralja Aleksandra 26
Posle četiri decenije i dalje sa Vama. Očekujemo Vas u proširenom, eksluzivnom delu naše radnje gde ćete i dalje uzivati u najlepšim komadima dijamantskog nakita. Bulevar kralja Aleksandra 26 u srcu Beograda, preko puta Crkve Svetog Marka.

Vereničko prstenje sa dijamantom i venčane burme, svakako su najčešća vrsta nakita koji se izrađuje u našoj radionici, što po porudžbini kupaca, tako i za asortiman naše radnje. U našem prodajnom prostoru uvek možete pogledati veliki izbor bumi i vereničkog prstenja. Venčani program – burme i verenicko prstenje, svakako je uvek aktuelan i zato se trudimo da pratimo svetske trendove u izradi i dizjnu ovog nakita.

Svaka želja i porudžbina naših kupaca za nas predstavlja novi izazov, a Vaše zadovoljstvo finalnim proizvodom, koji izadje iz veštih ruku majstora zlatarsko – juvelirskog zanata radionice Mitic, uvek je naša najveća nagrada.Za svako pitanje,konsultaciju ili porudzbinu mozete se obratiti licno u nasoj radnji ili putem mejla radionica@miticdiamonds.rs

Kontakt

 

Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 26,
11 000 Beograd, Srbija

Telefon:

+381 11 334 63 90
+381 11 322 06 40

E-mail:

radionica@miticdiamonds.rs

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak : 10-20h
Subota: 10-16h